Gas Las Centrum introduceert de Antargaz Calypso.
Ideaal voor uw gasbarbecue, terrasheater of wanneer u rondreist of kampeert.

De unieke voordelen van de Calypso:

Verrassend licht gewicht

Een volle fles bevat 8 kg propaan en weegt slechts 13 kg. U hoeft dus niet langer te zeulen met zware flessen. Met de handgrepen aan de onder- èn bovenkant tilt iedereen de fles zonder probleem.

Met één blik zicht op uw voorraad

Het gaspeil in de fles kunt u makkelijk aflezen. Zo wordt u nooit verrast door een tekort.

 

Handig formaat

De Calypso is 55 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm. De fles past dus in bijna elke flessenkast.

 

Makkelijke aansluiting

U kunt de drukregelaar makkelijk aansluiten dankzij een handig kliksysteem.

 

Veilig

Een stevige verpakking beschermt het gasreservoir tegen schokken. Vocht of water kunnen het reservoir ook niet aantasten: de bodem van de gasfles laat water en lucht door. Dankzij het innovatieve kliksysteem kan de gastoevoer alleen worden geopend als de bijbehorende drukregelaar juist is aangesloten.

Gebruikt u de Calypso in uw caravan of op uw boot, met een speciale eigen drukregelaar, dan kunt u ook makkelijk een adapter aansluiten met hetzelfde kliksysteem.

 

Een duurzame keuze

Wanneer propaangas verbrandt, komen er weinig schadelijke stoffen vrij. Dat is niet alleen beter voor het milieu: zonder roet gaat uw toestel ook langer mee. Een kunststof gasfles is bovendien minder belastend voor het milieu van een traditionele, stalen fles. Door het lagere gewicht bespaart u energie bij het transport.

Bovendien is kunststof een duurzaam materiaal, waardoor een gasfles vaker wordt hergebruikt.

  • 8 kg propaangasvulling: slechts €27,68* (exclusief BTW).
  • De waarborgpas voor de Calypso: €45,00* (vrij van BTW). De Calypso gasfles blijft eigendom van Antargaz. U ontvangt dit waarborgbedrag volledig terug bij inleveren van de Calypso met waarborgpas

Let op: Exclusief clip-on adapter. Een clip-on (snelkoppeling) adapter is géén drukregelaar maar een verloopstuk naar de gangbare 21,7 mm linkse buitendraad. Hierop kunt u uw specifieke, op uw toepassing ingerichte drukregelaar aansluiten, waarbij u toch profiteert van het gemak van een snelkoppeling!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden ze graag!

 

We zien u graag in onze vestiging in Eindhoven!

*Onder voorbehoud van prijswijzigingen.