Bekijk webshop
categorieën

Samenvatting

Gas Las Centrum Fronius verkooppunt Groot Eindhoven!

Gas Las Centrum Fronius verkooppunt

Iedere toepassing behoeft een specifiek lasproces. Dit is bepalend voor de uiteindelijke uitvoering van het bijbehorende lasapparaat. Wij zorgen voor het juiste lasapparaat goed uitgerust voor jouw project!

Gas Las Centrum werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers en met kwalitatief goede producten.

We zijn blij dat we het kwaliteitsmerk Fronius aan ons assortiment toe kunnen voegen!

Fronius is technology leader in de lasmarkt en zet al 75 jaar nieuwe standaarden.

Zo introduceerde zij onder andere de inverter in de beginjaren 80, digitaliseerde zij de het lasproces en de procesregeling eind jaren 90, lanceerde zij het LaserHybride lassen en het CMT Cold Metal Transfer lasproces in 2005 en voegde zij recentelijk intelligentie toe aan de lasmachines (i-series).

Fronius heeft als kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en technologische vooruitgang, een visie waarin Gas Las Centrum zich kan vinden. Fronius Welding Equipment biedt hoge kwaliteit lasapparatuur en is zeer innovatief, ieder Fronius apparaat ademt kwaliteit en is tot in de puntjes doordacht.

Gas Las Centrum heeft een veelzijdig assortiment lasapparatuur, we leveren uitsluitend hoogwaardige producten voor MIG/MAG, TIG, MMA, Multiproces of autogene lastoepassingen. Daarnaast bestaat ons uitgebreide assortiment ook uit lastoevoegmateriaal, lasgereedschap, lastoebehoren, veiligheids- en verbruiksartikelen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment via de webshop of kom langs in de winkel!

 

Ook na verkoop bieden we de nodige service, zodat je Fronius lasapparatuur optimaal blijft functioneren.

Denk hierbij aan keuringen, periodiek onderhoud en reparaties bij defecten. Ons vakkundige team staat voor je klaar om je te adviseren over de beste technische oplossingen die aansluiten bij jouw eisen en wensen.

We voorzien je graag van een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar advies.

What's your Welding challange?

Fronius assortiment

Er zijn diverse opties, functie pakketten en accessoires verkrijgbaar, we adviseren je graag!