Waar gebruik jij Benegas Light voor?

Dé lichtgewicht gasfles!

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.
Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles!

Na aanschaf kun je je lege fles omruilen voor een volle; ook als je van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem!

 

Waarom Benegas Light?

Lichtgewicht

Tot 50% lichter dan stalen flessen met een zelfde inhoudsmaat. Ruime handgrepen om makkelijk te kunnen tillen.

Doorzichtig

Dankzij de transparantie van de Benegas Light zie je hoeveel gas er in de fles zit. Geen verrassing door een lege fles.

Veiliger

Benegas Light kent geen ontploffingsgevaar. In een open vuur situatie laat de binnenwand bij extreme druk gecontroleerd gas vrij.

Roest niet

Het duurzame composietmateriaal roest niet. Dus geen lelijke vlekken op bijvoorbeeld het terras, in de caravan of boot.

 

Benegas Light maten

Benegas Light 5 kg
  • Afmeting: 30,5 cm x 39 cm (b x h)
  • Aansluiting: DIN (links om)
  • Leeg gewicht: 3,8 kg

Gasfles Benegas light 5kg kopen webshop

 

Benegas Light 7,5 kg
  • Afmeting: 30,5 cm x 47 cm (b x h)
  • Aansluiting: DIN (links om)
  • Leeg gewicht: 4,1 kg

Gasfles Benegas light 7,5kg kopen webshop

 

Benegas Light 10 kg
  • Afmeting: 30,5 cm x 57,1 cm (b x h)
  • Aansluiting: DIN (links om)
  • Leeg gewicht: 5,3 kg

Gasfles Benegas light 10kg kopen webshop

 

Statiegeld

Ruil je lege fles in voor een volle. Geen zorgen over keuringen, dat doen wij voor je.
Het statiegeld wordt volledig terugbetaald. Daar heb je wel een statiegeldbewijs voor nodig. Vergeet de fles niet te registreren.

Lees hier meer over Borg Propaan – Statiegeld – Benegas Light

 

Toepassingen Benegas Light

Verwarm je terras met gas

Met een terrasverwarmer geniet je langer van de zomeravonden. Bovendien kan je met een terrasverwamer ook in de lente en de nazomer langer buiten genieten.

In de horeca genieten gasten in het winterseizoen op een sfeervol verwarmd terras dankzij terrasverwarming. Mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas. Klik op onderstaande knop om de verschillende uitvoeringen te bekijken in de webshop!

Lekker barbecueën op gas

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten optimaal te kunnen bereiden. Maar ook voor particulieren is barbecueën op gas de beste optie.

Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en is bovendien heel veilig. Daarnaast blijft de hitte mooi constant, terwijl de hitte ook heel gemakkelijk verhoogd of verlaagd kan worden.

Benegas Light is de ideale lichtgewicht gasfles voor BBQ-liefhebbers, door de gewichtsbesparing is de fles gemakkelijk te verplaatsen.

Geniet van het gemak van deze lichte gasfles voor een barbecue tijdens je vakantie of wanneer je gasten ontvangt.

Bestrijd onkruid met hitte

Het gebruik van chemische middelen wordt in Nederland steeds meer aan banden gelegd. Dit vraagt om een andere aanpak in het bestrijden van onkruid. Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke oplossing. Bestrijd daarom onkruid in je tuin middels thermische onkruidbestrijding.

Geen chemicaliën, maar simpelweg de hitte van een vlam. Zo houd je je terras onkruidvrij en brandschoon. Benegas Light is de onkruidbrander fles bij uitstek; met recht een groene gasfles. Onkruidbranders bestaan in verschillende soorten en maten, dus voor grote en kleine oppervlaktes hebben we een gepaste oplossing.

Dé camping gasfles

De ideale lichtgewicht gasfles voor kampeerders. Ten opzichte van stalen flessen, is een Benegas Light tot maar liefst 10 kilogram lichter. Door deze gewichtsbesparing kan je gemakkelijk een extra gasfles óf een extra koffer meenemen!

Bovendien kan je altijd zien hoeveel gas er nog in de fles zit, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat deze gasfles geen roestplekken achter in je disselbak, doordat de fles van kunststof is. Dat is wel zo fijn!

Gas aan boord

Veel Nederlanders houden er van om het water op te gaan. Een stukje varen is dan ook van vele een hobby! Gas aan boord van je schip of boot zorgt voor een hoop gemak. Je kan er bijvoorbeeld mee koken of de kajuit verwarmen. Benegas Light is de ideale gasfles voor aan boord! De fles roest namelijk niet, omdat deze van kunststof gemaakt is. Hierdoor heb je voortaan geen lelijke roestplekken meer. Maar er zijn nog veel meer voordelen! Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

 

 

Nuttige informatie

De Benegas Light flessen zijn ongeschikt om direct onder een brandende barbecue te plaatsen, of op plaatsen waar de gasfles warmer kan worden dan 50 graden Celcius.