Bekijk webshop
categorieën

Installatie Ruimtelijke lasrook afzuiging Nederman

Kijkje achter de schermen – Project

Nederman luchtzuiveringstoren – Air Purification Tower

Voor een project in Luyksgestel hebben we in samenwerking met onze partner Nederman een afzuigtoren geïnstalleerd voor o.a. de ruimtelijke afzuiging van lasrook.

Compacte patroonfilter met pulsreiniging

Deze luchtzuiveringstoren is een compacte patroonfilter voor gedecentraliseerde reiniging van binnenlucht, waar terugwinnen van lucht mogelijk is.

De vuile lucht wordt op laag niveau afgezogen naar een doelmatige filtraatruimte en wordt de gereinigde lucht weer teruggezonden naar de werkplaats op hoog niveau door de verdeelmondstukken aan de bovenkant van het filterapparaat.

Schone lucht is de hoeksteen van duurzame productie

Nederman is wereldleider als het gaat om producten en oplossingen voor het afzuigen en filteren van Las- en Snijdampen.

Na 75 jaar ervaring in uiteenlopende industrieën te hebben opgedaan, weten ze wat er nodig is om een schone en veilige werkomgeving te creëren en de geldende wet- en regelgeving na te leven.

Oplossingen voor schone lucht die voldoen aan de hoogste eisen en de veranderende behoeften binnen bedrijven.

Als leverancier van Nederman hebben we de mogelijkheid om diverse mogelijkheden te demonstreren op het gebied van professionele afzuiging en lasrookafzuiging.

We dragen graag bij aan de verbetering van de werkomgeving, vermindering van de milieueffecten, terwijl tegelijkertijd een efficiëntere productie wordt gerealiseerd.

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.