Bekijk webshop
categorieën

Samenvatting

Verschillende gasleveranciers bieden industrieel gas aan in grote cilinders. We hebben echter gemerkt dat dit voor incidentele gebruikers vaak geen goede oplossing is, lees hier waarom.

Kosten huurcilinder versus ALbee koopruilsysteem

Prijsopbouw industriële gascilinder op huurbasis vs. ALbee koopruilsysteem

Verschillende gasleveranciers bieden industrieel gas aan in grote cilinders. We hebben gemerkt dat dit voor incidentele gebruikers vaak geen goede oplossing is. Door de grootte en het gewicht zijn deze cilinders moeilijk te transporteren en daarnaast heb je een losse drukregelaar nodig.

Conventionele huur cilinders

Ook in financieel opzicht zijn conventionele cilinders niet de beste keuze voor particulieren of incidentele gebruikers. Het probleem zit hem vooral in de huur die op termijn behoorlijk op kan lopen. Daarnaast blijf je doorbetalen, ook wanneer je een periode niet last. Naast de doorlopende huur betaal je ook per order veiligheid- en milieutoeslag, administratiekosten en natuurlijk voor de vulling zelf.

Overzichtelijke kosten met ALbee

Het ALbee systeem van Air Liquide werkt heel anders. Hier betaal je één keer het aankoopbedrag voor de cilinder en wanneer leeg ruil je hem om voor een nieuwe, gevulde cilinder. Je betaalt dan alleen nog voor het gas.

Veiligheid is prioriteit
Doordat de ALbee gasflessen op locatie gebruikt worden, moeten ze tegen een stootje kunnen. Om deze reden zijn de gasflessen voorzien van een ‘nul lek’ systeem. Daarnaast is de drukregelaar beschermd tegen eventuele schokken én krijgen de cilinders en de drukregelaar bij elke navulling een volledig onderhoud door Air Liquide.

Gas Las Centrum is al sinds 1990 hèt gasdepot voor al je gasflessen, voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast leveren we als Air Liquide distributeur industriële gassen bij bedrijven op locatie.

Vragen? Onze ervaringsdeskundigen helpen je graag!

Bedrijf? Plaats direct je gasbestelling!

d.m.v. onderstaand contactformulier.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!