Bekijk webshop
categorieën
Lasdraden

De lasdraden van Gas Las Centrum is een massieve draad voor het lassen van algemene constructies in ongelegeerd staal. Het lasdraad van Hyundai is geschikt voor MIG lassen en dat van Lincoln is geschikt voor TIG lassen. Het lasdraad heeft een goede draaddoorvoer voor consistente lasprestaties. Het draad is geschikt voor alle lasposities, heeft een stabiele boog en geeft weinig spatten.

Lasdraad voor MIG en TIG lassen

De Hyundai MIG SM-70 lasdraad kan gebruikt worden tijdens het stomp lassen van voertuigen, gebouwen, schepen, machines en bruggen. Het lasdraad wordt verkoperd door middel van een chemisch proces. Het SG2 draad is geschikt voor algemene toepassingen, met uitzondering van verticaal neergaand. Het Lincoln TIG LNT lasdraad is geschikt voor hoge kerftaaiheid bij lage temperatuur.

Kies afhankelijk van met welke stroom je wilt lassen de geschikte diameter van het lasdraad. Bij Hyundai heb je keuze uit 0.8 mm, 1.0 mm en 1.2 mm. Bij Lincoln gaat dit vanaf 1.6 mm tot 2.4 mm. Het stroombereik van een 0.8 mm lasdraad is bijvoorbeeld 40 tot 220 Ampère en een 1.0 lasdraad kan worden gebruikt van 60 tot 330 Ampère. Bij dikkere lasdraden kan er met meer stroom worden gelast.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!