Bekijk webshop
categorieën

Samenvatting

Nieuw in het assortiment bij Gas las Centrum: Cederroth. De EHBO-stations van Cederroth bevatten alle belangrijke middelen om direct eerste hulp te kunnen verlenen zonder speciale voorkennis.

Cederroth first aid stations, dispensers en navullingen

In de werkplaats en bij het lassen zit een ongeluk in een klein hoekje

Vaak gebeurt er iets als je het niet verwacht en het niet uitkomt. Het is daarom belangrijk dat je altijd goed voorbereid bent en het slachtoffer direct kunt helpen. De EHBO-stations van Cederroth bevatten alle belangrijke spullen om direct eerste hulp te kunnen verlenen zonder speciale voorkennis.

  • Er zijn verschillende stations, afgestemd op verschillende werkomgevingen.
  • De first aid stations en dispensers van Cederroth zijn heel overzichtelijk en zo vormgegeven dat het juiste product eenvoudig en snel gevonden kan worden.
  • Verscheidene van de producten kunnen voor veel verschillende behoeften worden gebruikt, wat eenvoud en duidelijkheid schept.
  • Duidelijke illustraties en eenvoudig bij te vullen, rode stickers geven aan wanneer een product op is en welk referentienummer het product heeft.

Draag er zorg voor dat elke first aid kit altijd goed gevuld is en controleer regelmatig de voorraad, zodat je nooit misgrijpt! Conform de Arbowet dien je als werkgever zorg te dragen dat de EHBO middelen altijd intact zijn en tenminste één maal per jaar worden gecontroleerd op compleetheid en steriliteit.

Gas Las Centrum biedt een breed assortiment Cederroth pleisterdispensers, First Aid Kit stations, oogdouche en navullingen.

EHBO kits - volledig voorzien, conform wettelijke bepalingen. Of denk aan de zeer praktische Cederroth Soft foam bandages: te gebruiken als pleister of verband en blijft zelfs in het water goed zitten!

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de professional!

Gas Las Centrum biedt een breed assortiment PBM's

Zo vindt je bij ons de beste kwaliteit bescherming voor de professionele lasser, maar ook diverse alternatieven voor de beginnende lasser of hobby lasser.  Bekijk onze laskleding, lashandschoenen, werkkleding, persoonlijke bescherming en meer.

Hulp nodig? Onze specialisten staan dagelijks klaar voor advies.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!