Bekijk webshop
categorieën

Maxximaliseer uw horizon!

Nieuwe Lashelm Panoramaxx Optrel : Breed! Helder! Kleurenecht!

Met de panoramaxx biedt Optrel de lasser een nog nooit vertoond helder zicht, zowel tijdens het lassen als in de neutrale (slijp) stand!

Het revolutionaire design aan de binnenzijde van de lashelm zorgt ervoor dat de ogen dichter bij de ADF-cassette staan waardoor het zichtveld van de lasser tot maar liefst 6 maal groter is dan bij een gewone ADF-cassette.

Het extreem grote zichtveld komt in de neutrale (slijp)stand samen met optrel’s eerdere wereldrecord, een neutrale DIN-kleur 2,5. DIN 2,5 staat voor 23% lichtdoorlaat, een wereld van verschil vergeleken met de 5% lichtdoorlaat van een gangbare DIN 4.0.

Naast extreem helder is het beeld in alle standen ook kleurenecht (True Color). U heeft dus niet alleen een veel breder en een veel helderder beeld maar ook een waarheidsgetrouwer kleurenechter beeld.

Last but not least :  de ADF-cassette is een optrel Autopilot cassette! De ADF past de DIN-kleur zelf automatisch aan aan alle wisselende omstandigheden. Veiligheid, tijdwinst en gebruiksgemak worden hiermee verder geoptimaliseerd. Ook biedt deze optrel helm nog andere voordelen, waaronder het nieuwe energieconcept.

Eigenschappen

  • 6-maal groter zichtveld dan gewone ADF-lashelmen
  • Volautomatische DIN-kleurinstelling!
  • Kleurecht zicht op uw werkstuk en omgeving
  • Extreem helder zicht in de neutrale stand / slijpstand : DIN kleur 2.5
  • Nieuw energieconcept
  • Prijs: €449,- exclusief 21% BTW.

Bezoek onze showroom voor meer informatie en modellen of bestel direct in onze webshop:

Optrel Panoramaxx lashelm direct kopen kopen in de webshop!