Bekijk webshop
categorieën

Optrel Panoramaxx Limited Edition

Optrel doneert licht voor de wereld

Als toonaangevende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen in de hoogste veiligheidsklasse, neemt optrel AG de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van zijn klanten op zich en doet dit al meer dan drie decennia – over de hele wereld.

Elke optrel-lashelm is ontwikkeld en geproduceerd in het hoofdkantoor in Wattwil, Zwitserland en is verzekerd met permanente UV / IR-bescherming en uitgerust met een UV / IR-filter.

De kwaliteitsproducten van Optrel helpen voorkomen dat mensen blind worden door schadelijke stralen.

Optrel gaat nu een stap verder en wil blinden helpen opnieuw te zien door nauw samen te werken met de gehandicapten- en ontwikkelingsorganisatie ‘Light for the World’.

De totale verkoopopbrengst zal worden gedoneerd aan het initiatief  “Optrel donates light to the world” en zal 3.000 cataract (staar) operaties mogelijk maken.

Gelimiteerde editie voor een goed doel

De Optrel Panoramaxx ‘Light for the World’ – Special Edition wordt exclusief verspreid door Optrel. De helm kan vanaf nu besteld worden en zal naar verwachting vanaf juli 2018 gereed zijn voor bezorging.

De Limited Edition is verkrijgbaar vanaf €449,- excl. BTW. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar het ‘Light for the World’ project!

Door een van de lashelmen van de Special Edition te kopen, beschermt elk van die 200 lassers zijn gezichtsvermogen tegen verblinding.

Bovendien geeft hij vijftien mensen de kans om genezen te worden door staaroperaties mogelijk te maken.

Light for the World

Light for the World is een wereldberoemde organisatie die vermijdbare blindheid probeert te voorkomen en behandelen.

Het biedt cataract (staar) operaties, vestigt ziekenhuizen, financiert training voor oogartsen en opticiens en streeft naar het elimineren van de oogziekte trachoma in 2020.

Geïnteresseerd in de Optrel Panoramaxx Limited Edition?

Neem contact met ons op om je order te plaatsen.