Bekijk webshop
categorieën

Project: Installatie lasrookafzuiging Nederman

Onlangs hebben we in samenwerking met Nederman dit mooie project mogen verzorgen bij Design Academy Eindhoven.

We hebben goed geluisterd naar de wensen, behoeften en eisen van de klant met betrekking tot het afzuigen van lasrook en elimineren van slijpstof. Na diverse gesprekken met de instructeurs van de machinale werkplaats waarin zij aangaven tegen welke problemen ze aanliepen hebben we een plan opgesteld.

Met als doel: zowel de instructeurs als de cursisten op de best mogelijke manier beschermen tegen lasrook en slijpstof. Alsmede het kunnen voldoen aan de steeds strengen eisen die er op het gebied van het omgaan met gevaarlijke stoffen (want daar vallen lasrook en slijpstof ondertussen ook onder) gesteld worden.

En zo hebben we samen met Nederman het bestaande buizensysteem aangepast dat voor de afzuiging al dienst deed. Daarnaast is er een filtertoren geplaatst, hebben we een las – en slijptafel geïnstalleerd en zijn de lastafels voorzien van afzuigkappen met de juiste capaciteit afzuigdebiet.

Een mooi project dat we hebben kunnen realiseren door de medewerking en input van The Design Academy, de kennis en het vakmanschap van Nederman en de faciliterende zowel als bemiddelende rol van Gas Las Centrum.

Als Nederman Gold partner dragen we graag bij aan de verbetering van de werkomgeving, vermindering van de milieueffecten, terwijl tegelijkertijd een efficiëntere productie wordt gerealiseerd.

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.