Bekijk webshop
categorieën

Rehm Pure DIGITAL

Handwerk

De mobiele oplossing voor alle laswerkzaamheden die in de dagelijkse praktijk voorkomen. Of u nu RVS, aluminium, staal, koper of titanium in de meest uiteenlopende dikten wilt lassen.

TIGER: Perfect hechten en lassen.
Met REHM HYPER.SPOT en REHM HYPER.PULS het beste resultaat.

De TIGER levert eersteklas kwaliteit, een perfect ogende lasnaad waardoor aanzienlijk minder nabewerking nodig is.

Al deze voordelen krijgt u samen met een ongekende mobiliteit. Met een gewicht van maximaal 7,9 kg in de gasgekoelde uitvoering is de TIGER het lichtste TIG lasapparaat in het REHM programma.

TIGER: Het resultaat telt.
Daarom is een perfecte vlamboog vereist.

De TIGER met maximaal 8 procesvarianten zorgt bij elke toepassing voor de juiste vlamboog.

Industrie

Aan lassen bij montage en onderhoud worden zeer hoge eisen gesteld. Met name de mobiliteit en het gebruiksgemak van het apparaat zijn de belangrijkste criteria in de praktijk.

Door het nieuwe, intuïtieve bedieningsconcept biedt de TIGER maximale betrouwbaarheid bij de keuze van de lasparameters en daardoor een hoge bedieningsvriendelijkheid.

Dankzij het digitale display kan ook de minder ervaren lasser eenvoudig, betrouwbaar en snel de juiste instellingen uitvoeren.

De maatstaf voor modern TIG-lassen

Het lichtste TIG lasapparaat uit het REHM programma

 

Alles stevig in de hand
De TIGER greep zorgt voor optimaal draagcomfort.

Daarnaast is de greep een perfecte oplossing voor storingsvrije opslag van het slangenpakket en dergelijke zodat de lasser de tweede hand vrij heeft.

 

Alles bij de hand
De TIGER lade zorgt ervoor dat alle verbruiksonderdelen in het apparaat bij de hand zijn. Er hoeven geen omwegen te worden gemaakt wanneer er eens iets vergeten is.

Hiermee wordt tijd en geld bespaard.

 

Vallen toegestaan…
En dat vanaf een hoogte tot 90 cm. De TIGER behuizing is zodanig ontworpen, dat stoten en schokken die vanaf deze valhoogte ontstaan, geen invloed hebben op de vermogenselektronica.

 

Voor elke job een toets
Opslaan kan niet sneller en eenvoudiger net als het oproepen van de belangrijkste apparaat instellingen.

 

Digitaal zicht op alles
Alles in één oogopslag in beeld door de uitstekende weergave. Door de bescherming in een slagvaste kunststofbehuizing, is het display aanzienlijk robuuster dan conventionele displays.

 

Een knop voor alles
De speciaal voor zware toepassingen ontwikkelde R-pilot draairegelaar vangt mechanische invloeden op. De behuizing absorbeert de krachten voordat de elektronica beschadigd kan worden.

 

Vuil en stof hebben geen invloed
Het elektronicadeel is ingekapseld en blijft daarom altijd schoon en beschermd. Verontreinigde omgevingslucht en slijpstof worden via een apart luchtkanaal geleid.

Pure mobiliteit dankzij REHM Design!