Home » LASBENODIGDHEDEN OVERIG » ACSI Campinggids klein en fijn camperen EU incl. app 2020

ACSI Campinggids klein en fijn camperen EU incl. app 2020

14,63 excl. BTW

Genieten op kleine, sfeervolle campings!

 

  • De bijna 2.000 leukste kleine, fijne campings in Europa
  • Alle campings jaarlijks geïnspecteerd
  • Betrouwbare en actuele informatie
  • Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen
  • Toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

 

 

BESCHRIJVING

ACSI Campinggids klein en fijn camperen EU incl. app 2020

Alle kleine, fijne campings in één handige gids!

Kampeer je het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet je nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vind je dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen je op weg en hebben de bijna 2.000 leukste kleine, fijne campings in Europa voor je geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids.

Heel handig bij de voorbereiding op je vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee je zorgeloos op pad kan!

 

Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Bij dit product ontvang je toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)*. Hiermee heb je het complete overzicht van alle kleine, fijne campings altijd bij de hand op smartphone, tablet of laptop. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kun je via de app direct je plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heb je de informatie gedownload? Dan kun je de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Bij aanschaf van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids + app ontvang je:

  • ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2020
  • Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2020 (t.w.v. € 17,95)**
  • Toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)

ISBN: 978-94-92023-83-4

* Geschikt voor smartphone en tablet (Android 5 en hoger, iOS7 en hoger) en voor laptop en computer (Windows 10). De informatie in de app is tot 1 januari 2021 te raadplegen.

** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht je in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (€ 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht) op meer dan 3.600 campings in Europa. Je hoeft hiervoor enkel je gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kun je kijken op CampingCard.com.

Extra informatie

Abonnement Nee
Gebruiksaanwijzing Ja
Kaarten Ja
Specificaties Taal: Nederlands

PRODUCT VIDEO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ACSI Campinggids klein en fijn camperen EU incl. app 2020” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.