Bekijk webshop
categorieën
Betaalmogelijkheden
Bestelling plaatsen

1. Plaats de gewenste artikelen in het winkelmandje
2. Doorgaan naar afrekenen > Kies bezorgen of Afhalen in onze vestiging in Eindhoven
3. Vul je gegevens in of log in op je account
4. Controleer je bestelling. Klopt alles wat er staat?
5. Reken vervolgens snel en gemakkelijk af via een van onze betaalmogelijkheden.
6. Na het plaatsen van je bestelling ontvangt je direct een e-mail bevestiging met de totale kosten, inclusief verzendkosten en BTW.
7. In deze e-mail vindt je ook de betaalgegevens voor je betaling.
8. Binnen de afgesproken levertijd heb je je pakket in huis of je haalt hem op bij onze vestiging.
9. Wanneer u kiest voor Afhaling, nemen we contact met u op zodra uw bestelling klaar staat voor afhalen. Indien u nog geen bericht van ons heeft ontvangen ligt uw bestelling nog niet voor u klaar.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan bij ons op maar liefst vijf manieren.  Onderstaande betaalmogelijkheden zijn gratis.

1. iDEAL
2. 
Overboeking vooraf
3. Betalen bij afhalen (contant en PIN)
4. Bancontact (Mister Cash) (België)
5. KBC/CBC (België)

1. iDeal

Met iDEAL kunt je direct online betalen via de vertrouwde online bankomgeving van uw bank. Gas Las centrum adviseert om deze optie te gebruiken omdat het veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL? Je kiest iDEAL als betaalmethode, selecteer vervolgens je bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.) Vervolgens wordt je doorgeleid naar de vertrouwde online bankomgeving van uw bank, waar u in kunt loggen.

Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt je teruggestuurd naar de webshop.

Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Gas Las Centrum wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

2. Overboeking vooraf

Wanneer je kiest voor de betaalmethode overboeking, ontvangt je een orderbevestiging met daarop de betaalgegevens voor je betaling. Daarnaast ontvangt je ook automatisch een e-mail van Mollie Payments met betaalinstructies.

Stichting Mollie Payments* – betaalpartner Webshop Gas Las Centrum.

Gebruik deze gegevens alleen voor het afronden van deze specifieke betaling. Let er alsjeblieft op dat je alle gegevens correct invult. Voer ook het Betaalkenmerk in van de overboeking of plaats het simpelweg in de omschrijving.

In deze e-mail staat ook de datum waarop de betaling binnen moet zijn. Betalingen die we na deze datum ontvangen, worden automatisch geannuleerd en teruggestort. Dit kan ook gevolgen hebben voor je bestelling.

Let op: Als je voor overboeking kiest, wordt de leveringstermijn verlengd.

Je bestelling wordt pas verwerkt wanneer de betaling bij ons binnen is.

Houd bij overschrijving vooraf rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.

3. Betalen bij afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om contant te betalen of pinnen bij afhaling in onze vestiging in Eindhoven. Voor meer informatie over betalen bij afhalen klik hier.

4. Bancontact (mister Cash) – België

Bancontact is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken, via je eigen vertrouwde en beveiligde betaalomgeving.

Hoe werkt Bancontact? Wanneer je kiest om te betalen via Bancontact, word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je wil betalen door online je kaartgegevens in te vullen, of via de app.

Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoef je alleen nog je pin in te vullen en de betaling te autoriseren.

Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Gas Las Centrum wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

5. KBC/CBC Betaalknop – België

De KBC/CBC Betaalknop is een online betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Met deze knop kan gemakkelijk en snel online betaald worden vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Gas Las Centrum wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Hoe werkt  de KBC/CHC Betaalknop? Je kiest de KBC/CBC Betaalknop als betaalmethode en selecteert vervolgens je bank, KBC of CBC. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan.

Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.

Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Gas Las Centrum wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

*Mollie Payments – www.mollie.com/nl/

Digitale betalingen welke via onze Webshop lopen laten wij verzorgen door Mollie B.V. – onze payment provider.

Je betaalt dus, in plaats van direct aan Gas Las Centrum, eerst aan Mollie B.V.

Dat is de reden dat je STG MOLLIE PAYMENTS terug zult vinden op je afschrift.

Mollie is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen en is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling.