Bekijk webshop
categorieën
Diensten

Keuringen, onderhoud en reparatie las- en snijapparatuur

We weten als geen ander dat het van groot belang is dat je las- en snijapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert.

We bieden ondersteuning met de volgende diensten:

 

Technische dienst

Gas Las Centrum staat voor je klaar om storingen/defecten aan lasapparatuur te verhelpen.

Onze vakkundige technische dienst heeft geruime kennis en ervaring opgedaan om de mogelijke oorzaken van storingen/defecten snel in te kunnen schatten en op te lossen.

Het is mogelijk om je defecte machine af te geven in onze vestiging in Eindhoven of onze monteurs komen op locatie. Neem vooraf telefonisch contact met ons op om een reparatie te plannen.

Dankzij onze volledig ingerichte Servicewagen kan onze technische dienst op iedere locatie alle merken lasapparatuur repareren, keuren en onderhouden.

Wanneer het niet mogelijk is om op locatie te repareren, gebeurd dit in onze werkplaats. Hier hebben we nog meer mogelijkheden voor de reparatie van lasapparaten en toebehoren.

Maatwerk projecten

Naast service & advies over las- en snijapparatuur, denken we graag verder met je mee om je werkproces zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen.

Denk aan installatie en aanleg van gasdistributienetwerken en lasrook- afzuigsystemen op locatie. Of het plaatsen van een gassenberging.

Waar kunnen we je mee helpen?

Keuringen

NEN EN IEC 60974-4

Voldoe je aan de EN 1090 of EN-ISO 3834 en val je onder de uitvoeringsklasse 2, 3 of 4, dan dien je als bedrijf lasapparatuur te laten controleren volgens de Europese veiligheidsnorm voor booglasapparatuur NEN EN IEC 60974-4.

Deze keuring dient periodiek te worden uitgevoerd. Na de uitvoering van de NEN EN IEC 60974-4 veiligheidskeuring ontvang je van ons de juiste rapporten met de gemeten waarden en eventuele afwijkingen.

Overzicht keuringen: