Bekijk webshop
categorieën

Keuringen

NEN EN IEC 60974-4 | NEN 3140 / Valideren / Kalibreren

Keuringen

Om ervoor te zorgen dat medewerkers dagelijks in een veilige werkomgeving werken, met veilige apparatuur, is het van belang om apparatuur tijdig te laten keuren.

  • Daarnaast ben je als leidinggevende of hoofdverantwoordelijke volgens de Arbowet verplicht te zorgen voor een veilige werkomgeving.
  • De arbeidsmiddelen en installaties dienen met regelmaat te worden geïnspecteerd, om aan deze eis te voldoen.
  • In de ARBO wet zijn de algemene eisen op het gebied van de elektrische veiligheid beschreven in de norm NEN 3140 / IEC 60974-4.
  • Veiligheidsbepalingen om aanrakingsgevaar, brandgevaar en storingen te voorkomen.
  • Naast het feit dat elektrische apparaten en installaties veilig in gebruik dienen te zijn, horen ook de medewerkers juist te zijn geïnstrueerd omtrent veiligheid.

Onze deskundige Technische dienst is gespecialiseerd  in het uitvoeren van diverse keuringen, zoals:

Reparatie

Geeft je lasapparaat een storing aan of werkt hij niet naar behoren en kom je er zelf niet uit? Je kan ten alle tijden bij ons terecht.

We repareren alle typen lasapparaten, van elk merk.  Maar ook lastoortsen, slangenpakketten en tussenpakketten van lucht of watergekoelde machines.

Reparatie op locatie of in onze werkplaats
Geef je machine ter reparatie af in onze vestiging of neem contact met ons op voor een afhaling.

Dankzij onze volledig ingerichte Servicewagen kan onze Technische dienst op iedere locatie alle merken lasapparatuur repareren, keuren en onderhouden. Neem telefonisch contact op om een reparatie te plannen.

Wanneer het niet mogelijk is om op locatie te repareren, gebeurd dit in onze werkplaats. Hier hebben we nog meer mogelijkheden voor de reparatie van las- en snijapparatuur, toortsen en toebehoren. We denken graag met je mee over een goede en snelle oplossing.

Direct weer verder werken? Ook daar hebben we een oplossing voor: maak gebruik van ons verhuurpark.

Direct hulp nodig? Onze technische dienst staat voor je klaar.