.

Onze naam zegt het al, Gas Las Centrum.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en transporteren van diverse soorten gassen in de regio Noord-Oost Brabant. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Denk hierbij aan propaan voor de barbecue of terrasverwarmer tot aan technisch gas om te lassen of verpakken.

.

Bedrijven

Dagelijks leveren wij op locatie diverse gassen aan bedrijven in de regio Noord-Oost Brabant.

Als depot voor Air Liquide zijn wij uitstekend in staat om de gewenste gassen op locatie te leveren of je kiest ervoor om je gas af te halen op ons gasdepot in Eindhoven.

Naast de technische gassen kunnen wij je natuurlijk ook voorzien in o.a. propaan voor recreatie, horeca of voor de heftruck, koudemiddelen of Droogijs.

We weten hoe belangrijk het is voor je bedrijf dat je niet zonder gas komt te staan dus wij doen altijd onze uiterste best om je hierin te voorzien.

.

Particulieren

Als particulier kun je uiteraard ook bij ons terecht voor al je gassen.

Gas Las Centrum beschikt over een zelfstandig gasvulstation. Hierdoor is het mogelijk om je goedgekeurde eigendom cilinder ter plekke bij te laten vullen. Klaar terwijl je wacht. Uniek in Eindhoven!

Het ook mogelijk om je gasfles om te ruilen of om een nieuwe gasfles te kopen.

.

Gasfles propaan kopen Webshop

Naast propaan hebben we ook lasgas op voorraad voor de doe-het-zelf lasser, maar bijvoorbeeld ook Helium voor evenementen en koudemiddelen voor de STEK-gecertificeerde klanten.

Voor meer informatie of advies neem contact met ons op!

We zien je graag in onze vestiging in Eindhoven!

.

Gasbestellingen

Of mail je gasbestelling direct naar: cilinders@gaslascentrum.nl

Extra informatie

Gasdistributie

Gasdepot

Gasvulstation

Lasgas