Onze naam zegt het al, Gas Las Centrum.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en transporteren van diverse soorten gassen in de regio Noord-Oost Brabant. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Denk hierbij aan propaan voor de barbecue of terrasverwarmer tot aan technisch gas om te lassen of verpakken.

Bedrijven

Dagelijks leveren wij op locatie diverse gassen aan bedrijven in de regio Noord-Oost Brabant.

Als depot voor Air Liquide zijn wij uitstekend in staat om de gewenste gassen bij u op locatie te leveren of u kiest ervoor om uw gas af te halen op ons gasdepot.

Naast de technische gassen kunnen wij u natuurlijk ook voorzien in o.a. propaan voor recreatie, horeca of voor de heftruck, koudemiddelen of Droogijs.

We weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijf dat u niet zonder gas komt te staan dus wij doen altijd onze uiterste best om u hierin te voorzien.

Particulieren

Als particulier kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al uw gassen.

Gas Las Centrum beschikt over een zelfstandig gasvulstation. Hierdoor is het mogelijk om uw goedgekeurde eigendom cilinder ter plekke bij te laten vullen. Klaar terwijl u wacht. Uniek in Eindhoven!

Uiteraard is het ook mogelijk om uw gasfles om te ruilen of om een nieuwe gasfles te kopen.

Naast propaan hebben we ook lasgas op voorraad voor de doe-het-zelf lasser, maar bijvoorbeeld ook Helium voor evenementen en koudemiddelen voor de STEK-gecertificeerde klanten.

 

Voor meer informatie of advies neemt u contact met ons op, wij helpen u graag!

We zien u graag in onze vestiging in Eindhoven!

 

Gasbestellingen

Of mail uw gasbestelling direct naar: cilinders@gaslascentrum.nl

 

Extra informatie

Gasdistributie

Gasdepot

Gasvulstation

Lasgas