Bekijk webshop
categorieën
NIEUW IPG Photonics Laserlasapparatuur

Gas Las Centrum IPG verkooppunt Eindhoven!

IPG Photonics is de ontwikkelaar van hoogwaardige laserlasapparatuur. Diverse lasers en versterkers met een laag, gemiddeld en hoog vermogen worden gebruikt in materiaalverwerking, communicatie, entertainment, medische, biotechnologische en wetenschappelijke toepassingen. Grote ontwikkelings- en productiemogelijkheden stellen IPG in staat om aan de eisen van de klant te voldoen, de ontwikkeling te versnellen en componenten te verbeteren. Hierbij worden hoge prestatie- en kwaliteitsnormen gehandhaafd.

De IPG LightWELD serie is verkrijgbaar in 3 modellen:

De LightWELD handlaserlas- en reinigingsmachine kan door de hoge snelheid en de lage warmte-inbreng diverse materialen en vormen laserlassen. De reinigingsfunctie voor én na het lassen garandeert een hoge kwaliteit. Met deze machine verhoog je de productiviteit, behaalde resultaten en efficiëntie! LightWELD handlaserlassen is gemakkelijk te leren, eenvoudig en snel in te stellen en levert consistente resultaten van hoge kwaliteit bij een breed scala aan materialen en diktes.

  • IPG LightWELD 1500 Laserlasapparatuur: inbranding tot 4 mm
  • IPG LightWELD 1500 XC Laserlasapparatuur: inbranding tot 4 mm en reiniging voor en na het lassen
  • IPG LightWELD 1500 XR Laserlasapparatuur: inbranding tot 6.35 mm en reiniging voor en na het lassen

Een eenvoudige voorkeuze selectie zorgt voor consistent laserlassen en reiniging van hoge kwaliteit. Stel voorinstellingen in voor bredere naden en voor onderdelen met een slechte pasvorm. Je kunt direct schakelen om meerdere materiaal-diktecombinaties te verwerken. Voorinstellingen kunnen opgeslagen en aangepast worden voor toekomstig gebruik.

Voordelen van IPG Laserlasapparatuur:

  • Tot 4x sneller dan TIG
  • Maximaal inbranding tot 6.35 mm
  • Laserlasvermogen tot 1500W
  • Reinigingsmogelijkheden voor en na het lassen

Reiniging na het lassen verwijdert roet, vuil en elk teken van plaatselijke verwarming. Dit vermindert aanzienlijk tijd, kosten en afval bij het lassen. Zorgt voor visueel aantrekkelijker lassen en voorkomt de noodzaak voor naslijpen. De IPG Laserlasapparatuur heeft tot 15 mm instelbare reinigingsbreedte in één doorgang. In een enkele seconde kun je overschakelen van lassen naar reinigen. Dit verhoogt productiviteit met behulp van één systeem voor meerdere fabricageprocessen.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!