Bekijk webshop
categorieën

Fronius

Onze merken

Graag stellen we voor: Fronius Welding Equipment

Fronius is zeer innovatief waardoor zij al jaren voorop loopt in de ontwikkelingen en zal dit in de toekomst ook blijven doen. Ieder Fronius apparaat ademt kwaliteit en is tot in de puntjes doordacht.

Gas Las Centrum biedt klanten een uitgebreid pakket lasapparatuur van Fronius geschikt voor elke toepassing en het verkrijgen van de perfect gelaste lasnaad.

Succesverhaal: 75 jaar innovatiedrift

Fronius, in 1945 opgericht als eenvoudige eenmanszaak, is vandaag de dag niet meer uit de branche weg te denken. In de afgelopen driekwart eeuw is ons familiebedrijf van een lokale vakwerkplaats tot een wereldspeler uitgegroeid. Ons verhaal begint met Günter Fronius, de oprichter van het bedrijf, die met het repareren van apparaten in zijn levensonderhoud voorzag. Hij was opgeleid tot elektricien en had een lumineus idee, namelijk een apparaat waarmee autoaccu's weer konden worden opgeladen, die zodoende langer konden worden gebruikt. Dit apparaat vormde als het ware de geboorte van Fronius.

Fronius staat voor
  • Innovatie
  • Kwaliteit
  • Service

Passie voor nieuwe technieken, intensief onderzoek en revolutionaire oplossingen: daarvoor staat Fronius sinds 1945. Als koploper op technologiegebied zoeken, ontwikkelen en realiseren ze innovatieve methodes ter controle en besturing van energie voor lastechniek, fotovoltaiek en acculaadtechniek.

Fronius betreed nieuwe wegen, probeert het moeilijke en maken mogelijk wat voor anderen onmogelijk lijkt. Niet alleen daarom is Fronius koploper op de gebieden innovatie en technologie. Met een heldere visie, een onvermoeibare pioniersgeest en een diep bewustzijn voor kwaliteit verleggen ze steeds weer de grenzen van het haalbare en zet Fronius trends die de markt veranderen.

Perfect Welding

Binnen de bedrijfseenheid Perfect Welding ligt de aandacht op het maken van de perfecte lichtboog voor een constant hoge laskwaliteit.

De innovatieve producten van Fronius maken indruk dankzij de modernste technologie en de hoogste kwaliteit. Bovendien zorgen ze al generaties lang voor vertrouwen en tevredenheid. Ze overtuigen dankzij duurzaamheid, verbeterde productiviteit, verhogende energiewinst en lagere bedrijfskosten.

Hierdoor brengen Fronius producten onze klanten een onderscheidende stap vooruit en scheppen ze voorwaarden voor groei en succesvolle ontwikkeling.

Gas Las Centrum | Officiële partner van Fronius

Gas Las Centrum combineert het verkopen van Fronius lasapparatuur en -toebehoren met het geven van deskundig advies.

Niet alleen voor las- en snijapparatuur ben je bij Gas Las Centrum aan het juiste adres, maar ook voor alle lasbenodigdheden. Wij helpen je niet alleen aan de juiste lasapparatuur, maar ook aan lastoevoegmaterialen, lasgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en verbruiksartikelen.