Bekijk webshop
categorieën

Hypertherm

Onze merken

Hypertherm

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en fabriceert Hypertherm de beste thermische snijapparatuur ter wereld

Hypertherm werd opgericht in 1968. Al meer dan 40 jaar ontwerpt en fabriceert Hypertherm de beste thermische snijapparatuur ter wereld. Hypertherm-systemen staan bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid, die leiden tot hogere productiviteit en winstgevendheid voor onze klanten.

Dankzij een sterke focus op technologische innovatie heeft Hypertherm een vooraanstaande positie in de industrie verworven, waarbij aan onze klanten de middelen worden geleverd om optimale resultaten te bereiken.

Missie

De missie van Hypertherm is om klanten te voorzien van ’s werelds toonaangevende industriële snijoplossingen, het welzijn en de ontwikkeling van hun medewerkers te bevorderen en onze gemeenschappen en omgeving te verrijken.

Bovendien geeft Hypertherm met de vooraanstaande industriële snij-oplossingen vorm aan de visie van de klant. Elke dag helpen ze mensen en bedrijven over de hele wereld betere, slimmere en efficiëntere manieren te bedenken om de producten te maken die onze wereld bepalen.

Het maakt niet uit of het bedrijf nu precisieonderdelen snijdt in Noord-Amerika, een pijpleiding aanlegt in Noorwegen, landbouwmachines vervaardigt in Brazilië, lasnaden gutst in de mijnen van Zuid-Afrika of een wolkenkrabber bouwt in China, er kan gerekend worden op Hypertherm.

Hypertherm is meer dan alleen medewerkers

  • Hypertherm is een 100% ‘employee-owned’ bedrijf: we zijn niet alleen medewerkers, we zijn allemaal eigenaar.
  • Eigenaarschap is een krachtige drijfveer om onze klanten altijd voorop te stellen.
  • Verder motiveert het Hypertherm om elk product met de beste kwaliteit te vervaardigen en ongeëvenaarde service te bieden.
  • Zo bouwen we langetermijnrelaties op die meerwaarde leveren voor ons, onze partners en onze klanten.

Corporate social responsibility

Een belangrijk onderdeel van onze missie is zorgen voor het welzijn van onze medewerkers, de gemeenschap en het milieu.

Dit doen we door het beschikbaar stellen van tijd, kennis en producten, door het bieden van financiële subsidies en door in alles wat we doen onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

 

Maak kennis met het Hypertherm assortiment in ons filiaal in Eindhoven.