Bekijk webshop
categorieën
Nederman

Onze merken

Graag stellen we voor: Nederman

De Clean Air Company

Onze missie is om mens, planeet en productie te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Zo dragen we bij aan een efficiënte productie, milieuwinst en een veiligere werkplek.

Schone lucht is de hoeksteen van duurzame productie. Stof en dampen die tijdens het fabricageproces worden gegenereerd, moeten efficiënt worden opgevangen om de productkwaliteit, de levensduur van de apparatuur, de naleving van de regelgeving en veilige gezonde werkomgevingen te garanderen. Productiebedrijven willen de winstgevendheid vergroten door hun activiteiten zo efficiënt mogelijk te maken. Ze moeten voldoen aan hoge milieunormen en werknemers beschermen tegen schadelijke dampen en stof. Nederman kan u in alle opzichten helpen - zo creëren we waarde.

We bieden producten en oplossingen binnen industriële luchtfiltratie die voldoen aan hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit en winstgevendheid. Het is onze missie om mens, planeet en producten te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Zo dragen we bij aan een efficiënte productie, milieuvoordelen en een veiligere werkplek.

Shape the future for clean air

Nederman vierde in 2019 zijn 75ste verjaardag. Vanaf het allereerste begin was het bedrijfsidee schone lucht. Tegenwoordig zijn milieu en duurzaamheid relevanter dan ooit en wordt er steeds meer gevraagd om actief bij te dragen aan efficiëntere productie en verminderde uitstoot in de industrie. De volgende generatie oplossingen voor schone industriële luchtstromen is in ontwikkeling. En Nederman loopt voorop in deze ontwikkeling

Onze klanten passen zich aan deze veranderende wereld aan en maken de productie schoner en efficiënter, productiesystemen flexibeler en werkplekken veiliger, en passen overal dezelfde hoge productienormen toe. Deze bedrijven willen samenwerken met leveranciers die hun waarden en hun inzet voor duurzame productie delen. Nederman shapes the future for clean air.

Bedrijfswaarden

Onze kernwaarden - klantgerichtheid, respect voor het milieu en daadkracht - verankeren alles wat we doen.

Nederman producten en oplossingen
  • Lasrookafzuigarmen en -kappen
  • Lasrookafzuiger 24/7
  • Rookafzuiger
  • FilterCart
  • FilterBox
  • Stofafzuiging FMC
  • Ruimtelijke reiniging Air Purification Tower
Nederman afzuigsystemen voor lasrook

Gas Las Centrum biedt als Nederman partner totaaloplossingen voor rook- en stofafzuiging

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!