Bekijk webshop
categorieën

Plasma snijden

Bij Gas Las Centrum kunt u ook voor het Plasma snijproces terecht

Wat is Plasma snijden?

Plasma snijden is een bewerkingstechniek die onder andere in de metaalbewerking wordt toegepast. Plasmasnijden is een proces dat wordt gebruikt voor het snijden van metaal en vormen uit plaatmateriaal.

Er wordt gebruik gemaakt van een plasmasnijmachine of een lasersnijmachine. Bij een snede met een plasmasnijmachine is de bovenkant afgerond, waardoor er meestal nog een nabewerking moet worden uitgevoerd. Dit is niet het geval bij een lasersnijmachine. Bij Gas Las Centrum kunt u terecht voor o.a. plasmasnijmachines.

Als dealer van Hypertherm kunnen wij u voorzien van diverse Plasma snijmachines en slijtonderdelen. Met deze machines kunt u met kinderlijk gemak en eenvoud de meest uiteenlopende snij diktes aan.

Toe te passen op diverse materialen zoals Staal, RVS, Aluminium etc.

 

Hypertherm

Hypertherm heeft sinds de oprichting de focus gericht op het Plasma proces.

Dit resulteerde niet alleen in kwalitatief zeer hoogwaardige stroombronnen (nagenoeg onverwoestbaar), maar zeker ook in onderdelen en slijtdelen met enorm hoge stand tijd en kwaliteit.

De snijelektrode is van dusdanig hoge kwaliteit dat deze direct op het te snijden materiaal gezet kan worden. Ongeacht de aard van het materiaal en de aard van de vervuiling.

Bekijk een greep uit ons plasma slijtdelen assortiment.
Ervaar zelf hoe het is om met een Plasma snijder te snijden. Onze medewerkers staan voor u klaar!
Maak vrijblijvend een afspraak bij Gas Las Centrum voor een demonstratie in onze showroom.

Ons uitgebreide assortiment Hypertherm Plasmasnijders, slijtdelen en toebehoren vindt u ook in onze webshop!