Bekijk webshop
categorieën

Slijpen

Slijpen en doorslijpen

Om te beginnen wordt slijpen meestal toegepast om een nauwkeurig en glad oppervlak te krijgen. Op deze manier zijn producten vlak, scherp, rond of van een profiel te voorzien. PFERD biedt slijp- en doorslijpschijven aan in premiumkwaliteit. Jarenlange praktijkervaringen vloeien in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten in.

Daarnaast worden slijp-­ en doorslijpschijven van PFERD worden onder de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd. De volgens de normen voorgeschreven maatnauwkeurigheid kenmerkt de omvattende PFERD­kwaliteit. Naast de hoge kwaliteitseis spelen bescherming van arbeid en gezondheid alsmede ergonomie een zeer belangrijke rol.

Tot slot: Veiligheid bij het slijpen Slijpmiddelproducenten, machinefabrikanten en gebruikers dragen ieder naar evenredigheid bij tot de veiligheid bij het slijpen. PFERD produceert alle gereedschappen overeenkomstig de voorgeschreven veiligheidsbepalingen. De gebruiker draagt de verantwoording bij het slijpen door doelmatig gebruik van de machine en de juiste hantering en gebruik van het slijpgereedschap.

Afbraamschijven

Afbraamschijven van PFERD vervullen de huidige eisen van boven gemiddeld verspaningsrendement, comfortabele hantering en hoge efficiency van de gereedschappen.

CC-GRIND Slijpschijven

PFERD presenteert een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd koel- en snelwisselsysteem voor het gebruik van slijpschijven bij het slijpen van oppervlakken en contouren.

Dit snelwisselsysteem en het kwalitatief hoogstaande slijpmiddel garanderen een extreem hoog verspanend vermogen.

De CC-GRIND-slijpschijf bestaat uit een combinatie van een nieuw ontwikkelde steunschijf en een stabiele bevestiging op de achterkant van de slijpschijf.

Met de nieuwe steunschijf kunnen de CC-GRIND-slijpschijven op gangbare haakse slijpmachines gebruikt worden.

Het snelwisselsysteem, de robuuste bevestiging, de veilige vergrendeling van het gereedschap en het geoptimaliseerde koelsysteem zorgen er voor, dat de agressiviteit en de standtijd van de slijpschijven aanzienlijk zijn verbeterd. Lawaai en trillingen werden met 50% gereduceerd, stof met 80%.

De gereedschapstemperatuur werd met 30% verlaagd. Flexibel slijpen: Zacht en bijzonder flexibel slijpgedrag met de CC-GRIND -slijpschijven.

POLIFAN Lamellenslijpschijven

POLIFAN Lamellenslijpschijven bieden de gebruiker ten opzichte van de afbraamschijven vooral daar voordelen, waar naast een zeer hoog verspanend vermogen gelijktijdig ook een hoge oppervlaktekwaliteit vereist wordt. De lamellenslijpschijf POLIFAN-STRONG met uitstekende agressiviteit en standtijd en de lamellenslijpschijf POLIFAN-CURVE voor de hoeknaadbewerking zijn de jongste innovaties van PFERD.

Doorslijpschijven

Dunne doorslijpschijven

PFERD heeft in alle productlijnen van de dunne doorslijpschijven een voor de gebruiker direct merkbare rendementsverbetering gerealiseerd:

  • Nog meer dunne, braamarme en snelle slijpsnedes
  • Hoogste rendement
  • Comfortabel en veilig

 

De dunnen van PFERD zijn de beste doorslijpschijven ter wereld en kenmerken zich door hun bijzondere bindingsreceptuur. Het intensieve research- en ontwikkelingswerk en de gerichte omzetting in de hoogmoderne productiewerkplaatsen garanderen de hoge kwaliteit- en veiligheidsstandaard van PFERD. Naast de hoge kwaliteitseisen spelen bescherming van het werk en de gezondheid alsmede ergonomie een zeer belangrijke rol bij PFERD.

Het brede productprogramma aan doorslijpschijven biedt voor iedere toepassing de optimale oplossing. Doorslijpschijven van PFERD worden overal ingezet daar waar de hoogste eisen aan efficiency en de kwaliteit van de werkresultaten gesteld worden. Als leverancier van o.a. PFERD vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan machines en benodigdheden voor het slijpen, frezen, borstelen, polijsten en doorslijpen.

Gas Las Centrum is graag aanspreekpunt als het gaat om slijpen en alles hier omheen, denk aan o.a. slijpgereedschappen, slijp- en doorslijpschijven, borstels, afbraamschijven, lamellenslijpschijven en alles wat hierbij gebruikt wordt.

Klik hier voor een greep uit ons slijp- assortiment.

PFERD Slijp-middelen kopen webshop >>