Bekijk webshop
categorieën
Wat doen we?

Lastechnisch bedrijf : specialist in alles voor de lasser!

Klantgerichtheid, daar gaat het om bij Gas Las Centrum: door persoonlijk contact, advies & ondersteuning dragen we bij aan het ontzorgen van onze opdrachtgever.

We bieden specifieke producten, kennis en ondersteuning, door meer dan 34 jaar ervaring.

Lastechnisch advies & ondersteuning

Ben jij bereid je lasprobleem met ons te delen?

We helpen opdrachtgevers bij al hun lastechnische uitdagingen en vraagstukken. We zetten onze jarenlange ervaring, in alle facetten van het lasproces, graag in en delen onze know-how met onze klanten.

Specifieke oplossingen m.b.t. toepassingen van het juiste lastoevoegmateriaal, lasproces of gasmengel kunnen een groot verschil maken voor jouw werkproces of situatie. Oplossingen die aantoonbare waarde leveren!

Ons vakkundige team adviseert je graag over de mogelijkheden om je bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk te maken. Wij helpen je ook aan toevoegmaterialen, lasgereedschap, veiligheids- en verbruiksartikelen.

Gas Las Centrum biedt daarnaast serviceconcepten voor keuringen, onderhoud en diverse projecten. Als Fronius dealer zijn we de juiste partner op het gebied van professionele lasapparatuur.

Automatiseren las- en snijprocessen

Hoe bereid je je voor op de transities van morgen?

Om succesvol te blijven is het key mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt. Hoe bereid je je voor op de transities van morgen?

Er is een enorm tekort aan lassers: de opleiding is lang, het werk is zwaar en vergrijzing is een groot probleem. Door innovaties en het automatiseren van je laswerkplaats (waarbij techniek en de kracht van mensen worden gecombineerd) ontstaat er een slimmer, veiliger en efficiënter productieproces.

Hoe pas je je aan, aan de steeds veranderende behoeften vanuit de markt? Bereid je voor op de toekomst en werk slimmer, veiliger en efficiënter!

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is en of heb je al een product en wil je onderzoeken of automatiseren een optie is?

Gas Las Centrum adviseert en ondersteund (las-) bedrijven om te innoveren en automatiseren.

Veelzijdig assortiment hoogwaardige producten

Alles voor de lasser

Gas Las Centrum heeft een veelzijdig assortiment lasapparatuur, we leveren uitsluitend hoogwaardige producten voor MIG/MAG, TIG, MMA, Multiproces of autogene lastoepassingen. Daarnaast bestaat ons uitgebreide assortiment ook uit lastoevoegmateriaal, lasgereedschap, lastoebehoren, veiligheids- en verbruiksartikelen.

Iedere toepassing behoeft een specifiek lasproces. Dit is bepalend voor de uiteindelijke uitvoering van het bijbehorende lasapparaat. Wij zorgen voor het juiste lasapparaat goed uitgerust voor jouw project!

We zetten graag nog een stap verder: denk aan professionele afzuigtoepassingen en filtering en bijvoorbeeld efficiënte distributienetwerken voor gasleidingen op locatie.

Gas Las Centrum werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers en met kwalitatief goede producten.

Ook na verkoop bieden we de nodige service, zodat lasapparatuur optimaal blijft functioneren. Denk hierbij aan keuringen, periodiek onderhoud en reparaties bij defecten. Ons vakkundige team staat voor je klaar om je te adviseren over de beste technische oplossingen die aansluiten bij jouw eisen en wensen.

We voorzien je graag van een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar advies!

Kom langs in onze showroom!

Wij zijn gemakkelijk te bereiken.

Wij zijn gevestigd midden in Eindhoven op het bedrijventerrein De kade. Hier bevind zich onze showroom & winkel, met gasdepot & gasvulstation. Een gemakkelijk bereikbare locatie, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf deze centrale locatie kan Gas Las Centrum een brede klantenkring efficiënt bedienen.

Wij verlenen diverse gas gerelateerde diensten

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om niet zonder gas te komen staan..

  • Gasdistributie

    Als depot voor Air Liquide leveren wij, onze chauffeurs, dagelijks de gewenste gassen bij jou op locatie, in onze regio (Noord- en Zuid Oost Brabant).

  • Gasdepot

    Op ons gasdepot kun je o.a. terecht voor propaan, technische gassen, laboratorium gassen, foodgassen, heftruckgas, koudemiddelen en Droogijs.

  • Gasvulstation

    We beschikken over een gecertificeerd gasvulstation. Niet alleen vullen we je propaan cilinder of camper gas ter plekke bij, je kan ook gebruik maken van onze Heftruckgas Service.