Bekijk webshop
categorieën

Slijp en Schuurmiddelen

Bij Gas Las Centrum kun je ook terecht voor Slijp en Schuurmiddelen!

Als leverancier van o.a. PFERD vind je bij ons diverse machines en benodigdheden voor het slijpen, frezen, borstelen, polijsten en doorslijpen.

Slijp en schuurmiddelen

Hoogkwaliteitsproducten van PFERD Rüggenberg

Om te beginnen is PFERD het leidende merk voor de ontwikkeling en productie van gereedschaps- oplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. Bovendien vormen de hoge kwaliteitseisen van PFERD de basis voor innovatieve hoogkwaliteitsproducten.

Slijpen en Doorslijpen

In de eerste plaats wordt Slijpen meestal toegepast om een nauwkeurig en glad oppervlak te krijgen. Op deze manier zijn producten vlak, scherp, rond of van een profiel te voorzien. Daarnaast biedt ons brede assortiment aan slijpschijven voor iedere toepassing de optimale oplossing.

In de tweede plaats is doorslijpen is een verspaningstechniek. Het is een vorm van slijpen waarbij materiaal wordt gescheiden, net als bij zagen. Dit proces wordt gebruikt voor onder meer profielen en buizen.

Zo biedt PFERD slijp- en doorslijpschijven aan in premiumkwaliteit. Jarenlange praktijkervaringen vloeien in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten in. Het brede productprogramma aan doorslijpschijven biedt voor iedere toepassing de optimale oplossing.

Gas Las Centrum is graag je aanspreekpunt als het gaat om slijpen en alles hier omheen, denk aan o.a. slijpgereedschappen, slijp- en doorslijpschijven, borstels, afbraamschijven, lamellenslijpschijven en alle wat hierbij gebruikt wordt.

Slijpen en Doorslijpen extra informatie >

 

Polijsten

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt, waardoor het een sterk spiegelend effect verkrijgt. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het polijsten wordt ook toegepast om de ruwheid van een glijoppervlak te verlagen.

Ons assortiment biedt omvangrijke probleemoplossingen voor vele toepassingen, van grof tot spiegelgepolijst. Dit door een veelvoud van nieuwe gereedschappen en verbeteringen in het productprogramma van PFERD.

Polijsten extra informatie >

 

Borstelen

Technische borstels zijn kwaliteitsgereedschappen voor de oppervlaktebewerking.

In ons assortiment beschikken wij over hoogwaardige borstels voor de professionele bewerking van verschillende materialen en bewerkingsopgaven. Bij Gas Las Centrum vind je voor iedere toepassing, elk toepassingsprobleem en elk materiaal de geschikte borstel.

Borstelen extra informatie >

 

Frezen

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Frezen is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal industrie.

Met hardmetalen stiftfrezen van PFERD worden materialen van bijna iedere trekvastheid verspaand. Zij worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaards.  Daarnaast biedt het omvangrijke assortiment voor iedere bewerkingsopgave de optimale gereedschapsoplossing.  Bovendien maken de zeer hoge kwaliteit, de lange standtijden en een uitstekend verspaningsrendement een efficiënte bewerking van de meest verschillende materialen en uitstekende werkresultaten mogelijk.

Frezen extra informatie >

 

Maak vrijblijvend een afspraak om te mogelijkheden te bespreken omtrent het slijp en schuurgereedschap van je keuze.