.

Keuringen, onderhoud en reparatie las- en snijapparatuur

We weten als geen ander dat het van groot belang is dat je las- en snijapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert.

.

Technische dienst

Gas Las Centrum staat voor je klaar om storingen/defecten aan lasapparatuur te verhelpen.

Onze vakkundige technische dienst heeft geruime kennis en ervaring opgedaan om de mogelijke oorzaken van storingen/defecten snel in te kunnen schatten en op te lossen.

Het is mogelijk om je defecte machine af te geven in onze vestiging in Eindhoven of onze monteurs komen op locatie. Neem vooraf telefonisch contact met ons op om een reparatie te plannen.

Dankzij onze volledig ingerichte Servicewagen kan onze technische dienst op iedere locatie alle merken lasapparatuur repareren, keuren en onderhouden.

Wanneer het niet mogelijk is om op locatie te repareren, gebeurd dit in onze werkplaats. Hier hebben we nog meer mogelijkheden voor de reparatie van lasapparaten en toebehoren.

.

Geef je liever alle zorg over ja lasapparatuur, toortsen en toebehoren uit handen? Maak dan gebruik van ons onderhoudscontract!

Onderhoudscontract las- en snijapparatuur

Jaarlijks wordt de apparatuur onderhouden én we dragen er zorg voor dat de benodigde keuringen op tijd plaats vinden. Dit zorgt niet alleen voor minimale stilstand, maar ook voor een veilig en zo accuraat mogelijk werkproces.

.

Maatwerk Projecten

Naast service & advies over las- en snijapparatuur, denken we graag verder met je mee om je werkproces zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen.

Denk aan installatie en aanleg van gasdistributienetwerken en lasrook- afzuigsystemen op locatie. Of het plaatsen van een gassenberging.

 

Onze technische dienst staat voor je klaar

Waar kunnen we je mee helpen?

.

Voor meer informatie over bovenstaande diensten, neem contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP > TD